Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu BaşlığıKonu: OKUL İDARESİNDEN U DÖNÜŞÜ
Cevap SayısıCevap Sayısı: 2 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 423 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: OKUL İDARESİNDEN U DÖNÜŞÜ  (Okunma Sayısı 423 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yeni üye
*
Üye No: 1373
Teşekkür Sayısı: 1

Özel Mesaj (Offline)
« : 13 Ocak 2012, 16:44:07 »

Arkadaşlar okul idaresi sene başında öğrencilerden 20 TL toplamamızı istedi.her sınıf/sınıf şube rehber öğretmenini toplayabildiği kadar sınıflarından bu paraları toplamaya çalıştı. tabi bunun için okul idaresininin bize verdiği gazı söylememe gerek yok. ve dedilerki bu toplanan paralar karşılığında öğretmenler odasına bir fotokobi makinası koyacağız. Herkes sınav vb. fotokobi ihtiyacını buradan giderecek. ancak şimdilerde bu sözlerinden caydılar ve makineyi kaldırdılar. herkez fotokobiyi kendi imkanları ile çektirecekmiş. şimdi ben siz değerli meslektaşlarıma soruyorum. ben bir devlet memuruyum. nasıl olurda kamunun ihtiyacı olan bir malzemeyi kendi cebimden karşılayayım. sizce bu durumda ne yapmalıyım?
reklamlar

moses Henüz bir imza seçmediniz(ilkmat.net)...

paylaşımcı üye
*
Üye No: 25077
Teşekkür Sayısı: 4

Özel Mesaj (Offline)
« Yanıtla #1 : 13 Ocak 2012, 17:55:52 »

hocam bize de toplayın dediler ben toplayamam dedim yapabiliyorsanız siz kendiniz gidip toplayın.
öğrenciden para toplamak hukuken doğru deil. ve kendileri gidip topladı benim sınıftan gercekten.
hocam kırtasıye ve benzeri ihtiyaçlarımız için dönem basında verilen kırtasıye parasından karşılamamız gerekiyor.
sonuçta o para bunun için veriliyor her ne kadar tam anlamıyla karşılamasa da....

pisagor21 Henüz bir imza seçmediniz(ilkmat.net)...

yeni üye
*
Üye No: 46095
Teşekkür Sayısı: 0

Özel Mesaj (Offline)
« Yanıtla #2 : 13 Ocak 2012, 18:42:09 »

Hocam öğretim yılı başında verilen paranın yıl boyunca öğrencilerinizin fotokopi ücretini karşılanması için verilmesi diye bir şey yok. Bu para öğretmenin kendisinin eğitime hazırlanması için verilen bir ücret. Şunu söylemek gerekiyor. Milli Eğitim Bakanlığının ilköğretim okullarına herhangi bir para desteği yoktur. Okulda çalışanların maaş ve ücretleri, yakıt ve aydınlatma paralarının dışında beş kuruş para vermez.Artık idareci öğretmenin velilere yapacağı bazen gönüllü bazen de gönülsüz yardımlarıyla yılı tamamlarsınız. Okul müdürlüğünüzün fotokopi makinesini kullanımınızdan çekmiş olması ve bir açıklama yapmaması güzel bir davranış olmamış.

dut.60 Henüz bir imza seçmediniz(ilkmat.net)...

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: