Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu BaşlığıKonu: ACM8 OLİMPİYAT SINAVI V.B. BAŞVURU
Cevap SayısıCevap Sayısı: 8 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 2241 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ACM8 OLİMPİYAT SINAVI V.B. BAŞVURU  (Okunma Sayısı 2241 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yeni üye
*
Üye No: 2424
Teşekkür Sayısı: 43

Özel Mesaj (Offline)
« : 28 Eylül 2010, 23:47:08 »

SAYIN MESLEKTAŞLARIM ;
GEÇEN SENE OKULDAN 3 ÖĞRENCİYİ TÜBİTAK MAT OLİMPİYATLARINA  YÖNLENDİRDİM BİR ÖĞRENCİMİZ KAREDENİZ BÖLGE 2. OLDU. BUNUN ÜZERİNE BUSENE OLİMPİYATTAN EGZERSİZ YAPTIM ÖZEL OKULLARIN KATILDIĞI ACM8  ADLI OLİMPİYATA KATILIM ,BAŞVURU NASILNASIL OLUYOR? BİLEN VAR MI?
SAĞLICAKLA KALIN.
reklamlar

kotku Henüz bir imza seçmediniz(ilkmat.net)...

paylaşımcı üye
*
Üye No: 11102
Teşekkür Sayısı: 2

Özel Mesaj (Offline)
« Yanıtla #1 : 09 Eylül 2011, 21:27:07 »

Hocam bende bu sene  iki öğrencimi tübitak olimpiyatlarına yönlendirmeye düşünüyorum. Beraber geçmiş yılların sorularını çözdünüz mü

picoşkusu Henüz bir imza seçmediniz(ilkmat.net)...

yeni üye
*
Üye No: 15061
Teşekkür Sayısı: 11

Özel Mesaj (Offline)
« Yanıtla #2 : 10 Eylül 2011, 11:48:12 »

evet arkadaşlar nasıl olucaak bu olimpiyat işi bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

kaplan01 Henüz bir imza seçmediniz(ilkmat.net)...

yeni üye
*
Üye No: 1052
Teşekkür Sayısı: 0

Özel Mesaj (Offline)
« Yanıtla #3 : 10 Eylül 2011, 13:06:58 »

evet arkadaşlar artık olimpiyat işine el atma zamanı geldi burada isterseniz beraber çalışalım ne dersiniz beraber çalışmak isteyen arkadaşlar mail adresimi kaydedin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap görüşelim, neler yapabiliriz tartışalım ne dersiniz.

mmokutan Henüz bir imza seçmediniz(ilkmat.net)...

yeni üye
*

Özel Mesaj (Offline)
« Yanıtla #4 : 04 Ekim 2011, 15:39:51 »

SEVGİLİ ARKADAŞLAR  SİZE TAVSİYEM OKULUNUZDAN ÖNCE İYİ ÖĞRENCİLERİNİZİ BELİRLEYİN BU İŞ İÇİN 3 SENE ÖNCE BAŞLADIĞIMDA NE İŞİN VAR BUNU ÖZEL OKULLAR REKLAM İÇİN YAPIYORLAR DİYEN BİR MÜDÜRÜM VARDI. AMA HER ŞEYE RAĞMEN BAŞLADIK VE 2 SENE ÖNCE İLK OLARAK TÜBİTAKTA KARADENİZ BÖLGE 2. LİĞİ ELDE ETTİK DAHA SONRA MÜDÜRLERİN ROTASYONU İLE YENİ GELEN MÜDÜRÜM HOCAM ÇALIŞ NE GEREKİYORSA ARKANDAYIM DEDİ VE 2. SENE EGZERSİZ ÜCRETİ ALARAK YAPTIK VE YİNE BAŞKA BİR ÖĞRENCİYLE TÜBİTAK KARADENİZ  BÖLGE 2. LİĞİ VE BİR ÖAZEL KOLEJİN 7. SINIFLAR ARASI DÜZENLEDİĞİ SABİO OLİMPİYATLARINDA 1. LİK VE 3. LÜK KAZANDIK. BU ARADA TABİKİ İL VE İÇE YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN  ONURİZE EDİLDİK.
SİZE   TEKLİFİM  İNTERNETTE ÖZELLİKLE TÜBİTAK VE DİĞER ÖZEL KOLEJ OLİMPİYATLARININ SORULARI VAR. BUNLARI İNCELEYİN BENZER SORULAR ÇÖZÜN BİRDE ZAMBAK YAYINLARININ OLİMPİYAT SORULARI VE CEVAPLARI KİTABI VAR ONDAN YARARLANABİLİRSİNİZ. BEN BUNLARDAN YARARLANDIM BU SENEDE EGZERSİZ HAZIRLADIM ÖĞRENCİLERİME HEDEF  OLARAK TÜBİTAK- ANKARADA (SAMANYOLU KOLEJİNİN) UMY-İZMİRDE YAMANLAR KOLEJİNİN (MAFETYA) -KARABÜKTE (SABİO)- YARIŞMALARININ YANINDA ULUSLARARASI BAŞVURUYU YAPABİLİRSEM GEÇEN SENE HİÇBİR KOLEJ BAŞVURU İÇİN YARDIM VE BİLGİ PAYLAŞIMI YAPMADIĞI İÇİN GİREMEDİĞİM ACM8 AMERİKAN OLİMPİYATLARINNA  GİRMEK İSTİYORUZ.

yeni üye
*
Üye No: 29266
Teşekkür Sayısı: 0

Özel Mesaj (Offline)
« Yanıtla #5 : 05 Ekim 2011, 18:07:14 »

hocam egzersiz olarak alabilmek için tubitak koordineli diyor ne demek olduğunu ben de müdürümde bilmiyor size mail attım yardımcı olursanız cok sewinirim sorabileceğim başka hiç kimse yok

bt.yılmaz Henüz bir imza seçmediniz(ilkmat.net)...

yeni üye
*

Özel Mesaj (Offline)
« Yanıtla #6 : 10 Ekim 2011, 09:10:08 »

Tübitak kordineli demek Türkiye nin tek resmi ilköğretim matematik olimpiyatı olduğu için ona katılmak şart onu demek istiyor. ben hazırladığım egzersizi yakında yayınlıyacağım. SAĞLICAKLA KALIN.

yeni üye
*

Özel Mesaj (Offline)
« Yanıtla #7 : 28 Kasım 2011, 17:19:18 »

Yükleme yapılan dosya alanları hata veriyor. İsteyen arkadaşlar rafet78@gmail adresime  mail atarak olimpiyatlarla ve egzersiz ile ilgili hertürlü bilgiyi  alabilirler.

paylaşımcı üye
*
Üye No: 11102
Teşekkür Sayısı: 2

Özel Mesaj (Offline)
« Yanıtla #8 : 07 Mart 2012, 23:25:43 »

kotku hocam yaptığınız gerçekten süper. bende olimpiyatlar için öğrenci yetiştirip olimpiyatlara katılmak istiyorum.

picoşkusu Henüz bir imza seçmediniz(ilkmat.net)...

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer: